Campania #SportsDiabetes


Din momentul diagnosticarii, majoritatea persoanelor cu diabet zaharat au senzaţia că viaţa lor va fi complet schimbată şi că nu și-o vor mai putea trăi așa cum au visat.

Sports & Diabetes este o echipă formată din sportivi amatori, diagnosticaţi cu diabet zaharat de tip 1, insulino-dependenți, uniți de entuziasmul și pasiunea pentru sport.

Prin tot ceea ce facem, ne dorim să contribuim la diminuarea efectelor diabetului zaharat şi să combatem stereotipurile de gândire şi prejudecăţile asupra acestuia.

De ce ne dorim să inspirăm şi să încurajăm persoanele cu diabet să facă sport?

Pentru că activitatea fizică este cel mai bun lucru pe care fiecare dintre noi îl poate face pentru mentinerea unei sănătăţi fizice şi psihice optime.

Aşadar, avem nevoie de ajutorul tău pentru a-i încuraja pe cei diagnosticaţi cu diabet zaharat să ducă o viaţă activă şi să înţeleagă importanţa efortului fizic în managementul diabetului.

Începând cu 6 Mai, am lansat o nouă campanie #SportsDiabetes, pentru a arăta lumii că o persoană care trăiește cu diabet îşi poate trăi şi visurile!

Cum funcţionează?

Pentru a participa la această campanie, tot ce trebuie să faci este să postezi o fotografie pe Facebook (postare publică) sau pe Instagram cu hashtag #SportsDiabetes, care să ne demonstreze cum faci sport şi trăieşti activ cu diabet.

La finalul campaniei, membrii echipei se vor reuni pentru a selecta câştigătorii: Marele Premiu şi 5 Premii Speciale.

știgătorul Marelui Premiu* va deveni membru al Echipei Sports & Diabetes şi va primi următoarele:

 • Un sistem de monitorizare continua a glicemiei, Medtronic Guardian Connect (Transmitator + 5 Senzori);
 • Glucometru Contour Plus One;
 • Echipament Sports & Diabetes.

știgătorii Premiilor Speciale vor primi:

 • Glucometru Contour Plus One + Teste.
 • Tricou alergare Sports & Diabetes.

NOTĂ:

Te rugăm să nu postezi fotografii care să prezinte produse sau tratamente pentru diabet (pen-uri, senzori, pompe, benzi de testare, metode de injectare). Cei care postează alte fotografii decât cele solicitate vor fi descalificaţi automat.

Vrem să vedem realizările în sport!


Detalii & Reguli

1. Perioada de derulare

Campania se desfășoară în perioada 6 Mai – 31 August 2019.

Câștigătorul Marelui Premiu va fi anunţat în cursul lunii septembrie 2019.

2. Condiţii de participare  şi criterii de eligibilitate

Eşti diagnosticat cu diabet zaharat

Postezi cel puţin o fotografie pe Facebook (postare publică) sau Instagram cu hashtag #SportsDiabetes, prin care să dovedeşti că te implici constant în activităţi sportive.

În perioada 6 Mai – 31 August 2019, poţi posta cât de multe fotografii doreşti, pe tema solicitată şi însoţite de hashtag-ul #SportsDiabetes.

3. Premii

Marele Premiu va include:

5(cinci) Premii Speciale:

 • Glucometru Contour Plus One + Teste.
 • Tricou alergare Sports & Diabetes.

4. Selectia și anunțarea câștigătorilor

Selecția câștigătorilor va fi realizată de  Echipa Sports & Diabetes, prin evaluarea tuturor postărilor care vor îndeplini condiţiile de participare şi criteriile de eligibilitate. Câștigătorii vor fi anunţaţi pe Facebook şi Instagram şi vor fi contactaţi printr-un mesaj. În cazul în care un câștigător nu poate fi contactat sau nu răspunde în termen de cinci (5) zile de la data la care Echipa Sports & Diabetes a încercat să îl notifice initial, acesta este descalificat. Premiul va fi redistribuit altui participant, care a îndeplinit condiţiile de participare şi criteriile de eligibilitate, de către Echipa Sports & Diabetes.

 

FOARTE IMPORTANT!*

 • Campania #SportsDiabetes se adresează tuturor persoanelor diagnosticate cu diabet zaharat, rezidente în România.
 • Câștigătorii trebuie să facă dovada diagnosticului cu diabet zaharat.
 • Câştigătorii care nu au împlinit vârsta de 18 ani, vor putea primi premiul numai în prezenţa unui membru al familiei adult /tutore.
 • Echipa Sports & Diabetes poate contacta participanții referitor la posibila utilizare a fotografiilor.

Campanie susținută de Novo Nordisk România