Parteneri


Novo Nordisk este o companie globală din domeniul sănătății, cu peste 90 de ani de experiență în inovație și leadership în ceea ce privește furnizarea soluțiilor terapeutice pentru diabet. Compania este unul dintre liderii internaționali în oferirea tratamentelor pentru diabet, hemofilie, terapii cu hormon de creștere și terapii de substituție hormonală.

Cu sediul în Danemarca, Novo Nordisk are reprezentanțe în 77 de țări și își comercializează produsele în peste 165 de țări.

Novo Nordisk oferă produse farmaceutice care fac o diferență semnificativă pentru persoanele care suferă de diabet, profesioniștii din domeniul medical și societate, în general. Abordarea companiei nu constă doar în tratarea diabetului, ci și în sprijinirea persoanelor afectate de această boală în a duce o viață mai bună, deoarece nu boala îi definește. Această înțelegere stă la baza inițiativelor de a schimba percepțiile cu privire la diabet, la tratamentul acestuia și la viitorul diabetului.

www.novonordisk.com


Ca lider mondial in domeniul tehnologiei, serviciilor si solutiilor medicale, Medtronic imbunatateste viata si sanatatea a milioane de oameni în fiecare an. Folosim expertiza noastra clinica, terapeutica și economica pentru a aborda provocarile complexe cu care se confruntă astazi sistemele de sanatate.

Medtronic lucreaza impreuna cu comunitatea globala pentru a schimba modul în care oamenii gestioneaza diabetul zaharat. Compania are ca obiectiv transformarea ingrijirii diabetului zaharat prin extinderea accesului, ingrijire integrata si imbunatatirea rezultatelor, astfel încât persoanele care traiesc cu diabet zaharat sa se poata bucura de o mai mare libertate și o stare de sanatate mai buna.

Prin terapia noastra avansata cu pompa de insulina combinata cu produsele noastre de monitorizare continua a glucozei si de administrare a datelor, putem oferi un management al diabetului zaharat la cel mai inalt nivel.

www.medtronic-diabetes.ro


Traditie indelungata in domeniul gestionarii diabetului: ajuta oamenii in gestionarea diabetului de peste 70 de ani.

Stabilita in 2016 prin achizitia Bayer Diabetes Care de catre PHC Holdings (cunoscuta in trecut drept Panasonic Healthcare Holdings), Ascensia Diabetes Care este o companie globala dedicata imbunatatirii vietii si starii de sanatate a persoanelor cu diabet.

Detinand deja renumita gama de sisteme de monitorizare a glicemiei CONTOUR™, Ascenisa isi dedica activitatea aducerii in portofoliu a multor alte produse inovative care sa imbunatateasca sanatatea si calitatea vietii persoanelor cu diabet si nu numai.

Scopul companiei este de a servi nevoile pacientilor prin inovatie si expertiza de specialitate in diabet. Ascensia creaza solutii de calitate inalta si instrumente de precizie care sa ii ajute pe pacienti sa isi gestioneze conditia si sa preia controlul vietii lor.

Inovatia traseaza linia directoare a companiei, impreuna cu dedicatia pentru pacienti si onorand cu mandrie istoricul de leader in furnizarea de solutii in ingrijirea diabetului.

www.diabetes.ascensia.ro

www.contourplusone.ro