Donatii / Sponsorizari


DIRECTIONEAZA 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Aceasta suma nu reprezintă o sponsorizare sau donatie, ci o parte a bugetului de stat asupra careia Dumneavoastra puteti decide cui ii va fi alocata. In cazul în care nu redirectionati cei 3,5% din impozitul pe venit acestia vor reveni statului.

Pentru a putea redirectiona 3,5% din impozitul pe venit trebuie sa:

1. Descarcati formularul 230 de aici: http://changingdiabetes.ro/formular230.pdf

2. Completati cu datele dumneavostra (daca nu cunoasteti suma corespunzatoare celor 3,5%, ea poate fi calculată de către organele fiscale);

3. Depuneti formularul la registratura organului fiscal sau trimiteti formularul prin posta, cu scrisoare recomandata, la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu sau la Administratia Finantelor Publice corespunzatoare sursei de venit (adresa institutiei angajatoare);

Sau:

Poti completa online formularul pe site-ul formular230.ro

După apăsarea butonului GENEREAZĂ PDF, descarcă formularul si trimite-l pe office@changingdiabetes.ro si ne ocupam noi de depunerea lui.

Termenul de depundere de anul acesta este 25 MAI 2022.


DONEAZA O SUMA DE BANI

Daca doriti sa faceti donatii, acestea se pot face direct in contul Asociatiei Sports & Diabetes:

Asociatia SPORTS & DIABETES

C.I.F. 37221019

UniCredit Bank – Sucursala Panduri

IBAN (RON): RO65 BACX 0000 0013 8979 4001

IBAN (EURO): RO38 BACX 0000 0013 8979 4002


Aceste donatii vor fi folosite pentru imbunatatirea situatiei si a starii de sanatate a persoanelor diagnosticate cu diabet zaharat tip 1 prin intermediul activitatilor sportive, prin inscrierea la concursuri si competitii sportive, prin achizitionarea de sisteme de monitorizare a glicemiei (teste, senzori), sisteme necesare copiilor sau adultilor cu diabet tip 1.